Malazgirt Anaokulu


Vizyon: Türkiye”yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim etkinliğinin bir parçası olarak Adıyaman ilinde, okul öncesi eğitim alanında örnek okul olmak temel görevimizdir. Malazgirt Anaokulu Stratejik Planı Türkiye”yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim etkinliğinin bir parçası olarak Adıyaman ilinde, okul öncesi eğitim alanında örnek okul olmak temel görevimizdir. Malazgirt Anaokulu Stratejik Planı(2014-2019) Türkiye”yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim etkinliğinin bir parçası olarak Adıyaman ilinde, okul öncesi eğitim alanında örnek okul olmak temel görevimizdir. Malazgirt Anaokulu Stratejik Planı(2014-2019)

Misyon: Okul Öncesi Eğitim Programını çevre faktörlerini de dikkate alarak, etkili ve verimli bir şekilde uygulamak, öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmeti sunmak, onların sosyal, duygusal, bilişsel, psikomotor ve öz bakım alanlarında gelişimlerine ortam hazırlamak, değişim ve yeniliklere göre eğitimin kalitesini artırmak temel görevimizdir.

Başarılar: 2016 yılında Beslenme Dostu ve Beyaz Bayrak Sertifikaları alındı.2019 yılında bu sertifikalar için yeniden başvuru yapıldı. Okulum temiz belgelendirmesine sahip. Minik Tema ve EDEB projeleri yürütülmekte. E-twinning faaliyetlerine katılımcı olunmaktadır.

Saatler: 07.30-12.00 SABAH GRUBU 12.30-17.00 ÖĞLE GRUBU
Isınma: DOĞAL GAZLA ISINIYOR.
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: ÖĞRENCİLERİMİZ YAKIN ÇEVREDEN GELDİKLERİ İÇİN SERVİS KULLANILMAMAKTADIR.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: 0
Okulun Sınav Başarı Durumu: 0
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: 0
Sportif Etkinlikler: HER GÜN DERSTEN ÖNCE 5 DAKİKA EGZERSİZ YAPILARAK GÜNE DİNÇ BAŞLANIR.BAHÇEDEKİ OYUN ALANLARI KULLANILIR.
Bilimsel Etkinlikler: SINIF İÇİ DENEYLER YAPILIR.EBA İZLENİR.
Proje Çalışmaları: ATIK YAĞ,ATIK PİL,ATIK KAĞIT PROJELERİ UYGULANIR.İSO 45001 İŞ SAĞLIĞI KALİTE BAŞVURUSU YAPILDI.SIFIR ATIK PROJESİ UYGULANMAKTADIR.EĞİTİMDE YENİLİKÇİLİK PROJESİNE BAŞVURULDU.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: YOK
Kontenjan Bilgileri: 150 ÖĞRENCİ KAPASİTELİDİR.
Diğer Hususlar: MEVCUT ÖĞRENCİLERİMİZ YÖNETMELİK ÇERÇEVESİNE MİLLİ BAYRAMLARI KUTLAMAKTADIR.BUNUN YANINDA YAPILAN GEZİLERLE ÖĞRENCİLERİMİZ HAZIR BULUNUŞLUK SEVİYELERİ GELİŞTİRMEKTEDİR.REHBERLİK ÇALIŞMALARI VELİLERİN VE ÖĞRENCİLERİN İHTİYACINA GÖRE VERİLMEKTEDİR.EBA AKTİF OLARAK KULLANILMAKTADIR.

Telefon - 0(416) 214 08 30

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://malazgirtanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Malazgirt Mahallesi 2332.Sokak No4/3 ADIYAMAN

Öğretmen :7
Öğrenci :109
Derslik :3
Kütüphane Kitap Sayısı :935
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - MALAZGİRT MAH.2332.SOK.NO:4/3 ADIYAMAN

Adres - Malazgirt Mahallesi 2332.Sokak No4/3 ADIYAMAN

Ulaşım KARAALİ MİNİBÜSLERİ İLE ULAŞIM SAĞLANABİLİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 1 KM UZAKLIKTADIR.