Dilimizin Zenginlikleri Projesi

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Okul Öncesi Eğitim Kademesi Eylem Planında Kasım ayında yer alan Aile Buluşmaları kapsamında sabah grubu öğretmenlerimiz bir veliyi okula davet ederek sabah grubundaki bütün öğrencilere hikaye anlatmasını istedi. Velimiz sabah grubundaki bütün öğrencilere hikayeyi anlattı. Anlattığı hikaye ile ilgili farklı sorular sorarak çocukların da etkin katılımını sağlamaya çalıştı. Öğlen grubu öğretmenlerimiz ise velilerden en yaşlı olan bir veliyi okula davet etti ve ondan masal anlatmasını istedi. En yaşlı olan velimiz okula gelip küçükken kendisine dedesinin anlattığı bir masalı bütün öğlen grubu öğrencilerine anlattı. Ardından sorular sorarak çocuklarla muhabbet etmeye çalıştı.

06.12.2023 68

06-12-202306-12-2023