Mehmet CEYLAN - MÜDÜR

2013 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümünü bitirdi. Aynı yıl Hatay/Reyhanlı ilçesinde okul öncesi öğretmeni olarak göreve başladı. Bu süre zarfında Dokuz Eylül Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü´nde okul öncesi dönem çocuklarının matematik becerileri üzerine tezli yüksek lisans yaptı, 2016 yılında yüksek lisans diplamasını aldı. Aynı yıl Çukurova Üniversitesi´nde doktora eğitimine başladı ve 2022 yılında doktora eğitimini tamamladı. Hem ulusal hem de uluslararası alanda katıldığı bilimsel kongreler ve yazdığı makaleler mevcut. 2016 yılında Adıyaman/Kahta ilçesine tayini çıktı. 2017 yılında Kahta´da Hayme Ana Anaokulu´na müdür yardımcısı olarak göreve başladı, aynı yıl Naze-Bedir Metiner Anaokulu´nun kurucu müdürlük görevini yürüttü. Naze-Bedir Metiner Anaokulu´ndaki performansı ile kaymakamlık tarafından üstün başarı belgesi ile ödüllendirildi. 2019 Ekim ayında sınav ile Malazgirt Anaokulu´na müdür olarak atandı.

(552) 214 3913 Eposta